Ruilen voor een ander product
Indien u uw aankoop wilt ruilen voor een andere maat of een ander product dan hanteert Toeareg-K9 daarvoor de volgende procedure: Meld uw retour met omruiling uiterlijk binnen 14 dagen aan via email of telefoon. Deze contactgegevens vindt u helemaal onderaan op iedere pagina op deze website. U ontvangt dan van ons een retournummer. Dit nummer graag duidelijk buiten op de verpakking vermelden.
U dient het te ruilen artikel compleet retour te sturen. Indien redelijkerwijze mogelijk graag in de originele verpakking, maar in ieder geval met de orginele product-labels correct en onbeschadigd, schoon en vrij van haren, bevestigd en met (een kopie van) de orginele factuur. Vergeet u ook niet bij uw aanvraag te vermelden welk nieuw product u wilt ontvangen.
Een eventueel prijsverschil in verband met de ruiling voor een duurder of goedkoper product wordt uiteraard met u verrekend. Indien u geld terugkrijgt wordt dit teruggestort op uw rekening. Is het product duurder dan wordt er contact met u opgenomen voor de afhandeling van de bijbetaling.
Bij omruiling van een product vergoeden wij de verzendkosten tot een maximumbedrag van € 8,95. Dit is de standaardprijs voor aangetekende verzending binnen Nederland via PostNL. Deze maximum vergoeding is eveneens van toepassing op retourzending vanuit het buitenland. Bij eventuele volgende omruilingen betaalt u zelf de volledige kosten voor retourzending.
Wij adviseren u het pakket in ieder geval aangetekend te versturen zodat u altijd kunt nagaan of het pakket ook daadwerkelijk bij ons is afgeleverd. Mocht het pakket dan zoek raken bent u tenminste verzekerd. 
LET OP! de behandeling van retourpakketten zonder retournummer kan langer duren

Producten retourneren zonder omruil (Herroepingsrecht)
Heeft u een product gekocht dat niet past of niet bevalt dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst melden en een retouraanvraag indienen. U kunt daarvoor ons herroepingsformulier gebruiken (volledig invullen, ondertekenen en retourneren) of u kunt contact met ons opnemen via email of telefoon. Deze contactgegevens vindt u helemaal rechts onderaan op iedere pagina op deze website. U ontvangt dan van ons een retournummer. Dit nummer graag duidelijk buiten op de verpakking vermelden.
U dient het artikel uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van uw retournummer retour te sturen. Indien redelijkerwijze mogelijk graag in de originele verpakking, maar in ieder geval met de orginele kleding-tags correct en onbeschadigd bevestigd en met (een kopie van) de orginele factuur erbij. Uw retourpakket kunt u versturen met een pakketdienst van uw keuze maar wij adviseren u het pakket in ieder geval aangetekend te versturen zodat u altijd kunt nagaan of het pakket ook daadwerkelijk bij ons is afgeleverd. De kosten voor de retournering dient u zelf te voldoen.
Zodra wij uw pakket retour hebben ontvangen wordt het verwerkt en wordt uw geld teruggestort op uw rekening. Wij streven ernaar het bedrag binnen 1-3 werkdagen retour te storten. In geval van beschadigingen of gebruikssporen kan deze termijn langer zijn aangezien dan eerst het schadebedrag moet worden vastgesteld.
LET OP: de behandeling van retourpakketten zonder retournummer kan langer duren

LET OP: diepvriesproducten en voedingsproducten waarvan de verpakking geopend is, kunnen niet geretourneerd of geruild worden.